VvE Beheer

VvE Beheer is meer dan administratief -, bestuurlijk -, financieel – en technisch beheer. VvE Beheer is het verenigen van een complex belangensysteem waar iedereen als doel heeft meerwaarde te realiseren.

StedePlan     Wat is een nieuwe inrichting waard, wanneer het gebouw om je heen is verwaarloosd?

Stedeplan VvE Beheer draagt een grote verantwoordelijkheid. Waar planologen en stedenbouwkundigen zich bezig houden met de ruimtelijke planning en inrichting vanuit het leefbaarheidsbegrip. Draagt de VvE Beheerder dezelfde verantwoordelijkheid op een lokaal niveau. VvE beheerder Stedeplan neemt niet alleen het verhogen van de commerciële waarde in ogenschouw, maar acht zich verantwoordelijk voor de leefbaarheid van een pand. Stel jezelf de vraag: Wat is een nieuwe inrichting waard, wanneer het gebouw om je heen is verwaarloosd? Stedeplan is gespecialiseerd in VvE beheer in Amsterdam en omstreken. Vraag direct uw offerte aan.

StedePlan     Wat definieert u als de leefbaarheid van uw pand?

Stedeplan VvE Beheer ziet een pand, gebouw of appartement complex als een levende entiteit die onderhouden moet worden in alle facetten. Meerwaarde is voor ons niet alleen een commercieel begrip, onze definitie is breder en dwingt ons om de leefbaarheid te verbeteren en te verhogen. Wat definieert u als de leefbaarheid van uw pand?

StedePlan     Verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid

VvE beheerder Stedeplan beschouwt ieder pand dat wij beheren als persoonlijk eigendom als het aankomt op onze verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Wij behartigen en kanaliseren de belangen van alle betrokkenen tot het moment dat alle betrokkenen de meerwaarde zien en ervaren, in uw dagelijks leven en uw portemonnee.