VvE Beheer | Heerhugowaard


vve beheer Heerhugowaard

Wat kenmerkt VvE beheer in Heerhugowaard?

Heerhugowaard is een stad boven de rook van Alkmaar die de laatste jaren enorm gegroeid is. Heerhugowaard wordt ook wel de ‘Stad van de Kansen’ genoemd. In de afgelopen jaren zijn er een aantal nieuwbouw stadsdelen bijgekomen waar veel aandacht is besteedt aan het energieneutraal bouwen. De ‘Stad van de Zon’ is de eerste wijk in Nederland waar ernaar wordt gestreefd om emissieneutraal te wonen door gebruik te maken van zon- en wind energie. Doordat de stadswijken zijn gebouwd op drooggelegde grond hebben de wijken een orthogonale vorm. In de wijken zijn zo goed de verschillende jaren van de bebouwing te zien. Deze verschillende bebouwing en energie-structuren vragen een ruime kennis op zowel technisch als energie vlak van de VvE beheerder.
 

Wat kan Stedeplan VvE beheer Heerhugowaard voor uw VvE betekenen?

vve beheer HeerhugowaardStedeplan beheert een grote diversiteit aan verschillende gebouw typen. Hierdoor kan Stedeplan uw Vereniging van Eigenaren uitstekend van dienst zijn. Door middel van de technische beginopname brengen wij alle elementen van uw VvE in kaart en krijgt het de aandacht die het verdiend. In ons online systeem kunnen alle leden de actuele informatie van de VvE inzien. Stedeplan streeft naar een duidelijke en transparante communicatie naar alle leden van de VvE. Dit vinden wij van essentieel belang voor goed en betrouwbaar VvE beheer.
 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Administratief & bestuurlijk | VvE Beheer

Uw Administratief en Bestuurlijk VvE Beheer wordt uitgevoerd door uw persoonlijke Stedeplan VvE Beheerder. Uw administratie wordt netjes bijgehouden en wij garanderen een actuele en inzichtelijke online administratie. Daarnaast zorgen wij dat alle informatie met betrekking tot de VvE digitaal beschikbaar is voor de leden en het VvE bestuur.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Financiëel | VvE Beheer

Wanneer u kiest voor Financieel VvE Beheer garanderen wij u een actuele en inzichtelijke financiële administratie. StedePlan verwerkt de financiële gegevens van uw VvE in leesbare documenten, zodat dit voor iedereen begrijpelijk is. Daarnaast worden alle facturen gescand en in de online module geplaatst.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Technisch | VvE Beheer

Onder Technisch VvE Beheer valt het organiseren van dagelijks onderhoud, beheren van contracten, toezien op uitvoering en het coördineren van (planmatig) groot onderhoud. Vooral het planmatig onderhoud is een belangrijk onderdeel, omdat hier jaarlijks voor gereserveerd wordt. Hiervoor wordt veelal een meerjaren onderhoudsplan en -onderhoudsbegroting opgesteld.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Totaal | beheer

Uiteraard is het ook mogelijk alle diensten aan ons uit te besteden. In dat geval verzorgen wij voor u het administratief & bestuurlijk, financieel en technisch VvE Beheer. Dit noemen wij het Totaal VvE Beheer. Kiest u voor het totaal VvE Beheer dan kunt u met alle vraagstukken bij uw vaste contactpersoon terecht.

 

Waarom kiezen voor Stedeplan | VvE beheer Heerhugowaard?

 
VvE Beheer HeerhugowaardDuidelijke en overzichtelijke inzage in de gemeenschappelijke (stook)kosten van uw VvE
 
VvE Beheer HeerhugowaardEen actuele en overzichtelijke online module voor uw VvE
 
VvE Beheer HeerhugowaardUitgebreid netwerk van aannemers voor alle (onderhouds)werkzaamheden bij u in de regio
 
VvE Beheer HeerhugowaardSnelle en juiste afhandeling van alle (onderhouds)klachten binnen uw VvE
 
VvE Beheer HeerhugowaardRuime ervaring in het beheer van uw type vereniging
 
VvE Beheer HeerhugowaardDuidelijke en transparante communicatie

 

Spreekt bovenstaande u aan neem dan direct contact met ons op

of bel mij terug!