WERKWIJZE | VERENIGING VAN EIGENAREN BEHEER

StedePlan VvE BeheerAll-round Vereniging van Eigenaren Beheer

n_Foto4

StedePlan werkt met een all-round Vereniging van Eigenaren Beheer principe, waarbij de verschillende beheertaken door één beheerder worden uitgevoerd. Dus geen gescheiden afdelingen die langs elkaar communiceren, maar één vast contactpersoon die alles direct oppakt en afhandelt. Bij StedePlan wordt u ontzorgd en krijgt u de persoonlijke benadering die u verdient.StedePlan VvE BeheerVast contactpersoon

Vast contact persoon voor uw Vereniging van Eigenaren

StedePlan werkt met beheerders die breed onderlegd zijn in alle disciplines van het Vereniging van Eigenaren Beheer. Experts die voor u aan de slag gaan. Een vast contactpersoon die zowel het administratief & bestuurlijk, financieel als technisch beheer uitvoert. Een beheerder die alles van het complex weet en dit in de algemene ledenvergadering kan toelichten. Dus korte lijnen en snelle communicatie om alle lopende zaken snel en adequaat op te pakken en af te handelen.


StedePlan VvE BeheerPer direct opzegbaar

VvE Beheer direct opzegbaar

De beheerders van StedePlan zijn tevens aandeelhouder in het bedrijf. Wij hebben voor deze opzet gekozen, omdat dit de gewenste toewijding realiseert. Onze beheerders lopen hierdoor te allen tijde, voor de bij ons aangesloten Verenigingen van Eigenaren, dat stapje harder. U heeft mede hierdoor in het eerste jaar de mogelijkheid om per direct op te zeggen, indien u niet tevreden bent.

 


StedePlan VvE BeheerCollectieve besparingen

Collectieve VvE besparingen

StedePlan kan door middel van collectieve aankopen besparingen realiseren die ten gunste van uw Vereniging van Eigenaren komen. Zodra uw vereniging zich bij ons aansluit lichten we alle contracten door en adviseren wij uw Vereniging van Eigenaren waar mogelijke besparingen kunnen worden gerealiseerd. StedePlan streeft te allen tijde naar de beste prijs/kwaliteit verhouding bij het afsluiten van contracten voor uw Vereniging van Eigenaren.


StedePlan VvE BeheerActuele inzage VvE documenten

StedePlan VvE Beheer

Bij StedePlan ontvangt u uw eigen account waar alle stukken van de Vereniging van Eigenaren digitaal inzichtelijk zijn. Iedere maand worden de gegevens in ons systeem verwerkt en heeft u een actuele inzage in uw administratieve, bestuurlijke, financiële en technische gegevens. Wij streven naar een transparante werkwijze, waarbij alles voor u inzichtelijk is.