VvE Werkwijze

Stedeplan werkt met een all-round Vereniging van Eigenaren Beheer principe, waarbij de verschillende beheertaken door één beheerder worden uitgevoerd. Dus geen gescheiden afdelingen die langs elkaar communiceren, maar één vast contactpersoon die alles direct oppakt en afhandelt. Bij Stedeplan wordt u ontzorgt en krijgt u de persoonlijke benadering die u verdient.

Eén vast contactpersoon

Stedeplan werkt met beheerders die breed onderlegd zijn in alle disciplines van het Vereniging van Eigenaren Beheer. Experts die voor u aan de slag gaan. Een vast contactpersoon die zowel het administratief & bestuurlijk, financieel als technisch beheer uitvoert. Een beheerder die alles van het complex weet en dit in de algemene ledenvergadering kan toelichten. Dus korte lijnen en snelle communicatie om alle lopende zaken snel en adequaat op te pakken en af te handelen.

Per direct opzegbaar

De beheerders van Stedeplan dragen zelf de volledige verantwoordelijkheid voor hun eigen VvE portefeuille.  Wij hebben bewust voor deze opzet gekozen omdat dit de juiste betrokkenheid en toewijding realiseert. Onze beheerders lopen hierdoor te allen tijde, voor de bij ons aangesloten Verenigingen van Eigenaren, dat stapje harder. U heeft mede hierdoor in het eerste jaar de mogelijkheid om per direct op te zeggen, indien u niet tevreden bent.

Collectieve besparingen

Stedeplan kan door middel van collectieve aankopen besparingen realiseren die ten gunste van uw Vereniging van Eigenaren komen. Zodra uw vereniging zich bij ons aansluit lichten we alle contracten door en adviseren wij uw Vereniging van Eigenaren waar mogelijke besparingen kunnen worden gerealiseerd. Stedeplan streeft te allen tijde naar de beste prijs/kwaliteit verhouding bij het afsluiten van contracten voor uw Vereniging van Eigenaren.

Actuele inzage VvE documenten

Bij Stedeplan ontvangt u uw eigen account waar alle stukken van de Vereniging van Eigenaren digitaal inzichtelijk zijn. Dagelijks worden de gegevens in ons systeem verwerkt en heeft u een actuele inzage in uw administratieve, bestuurlijke, financiële en technische gegevens. Wij streven naar een transparante werkwijze, waarbij alles voor u inzichtelijk is.