Nieuws

Hieronder treft u het laatste nieuws over de bij ons aangesloten VvE’s, projecten en overig VvE nieuws aan.

VvE Tweede Keucheniusstraat 18

VvE Tweede Keucheniusstraat 18

Per 23 augustus 2022 starten wij met de begeleiding van het demonteren en afvoeren van de oude balkons en leveren en installeren nieuwe stalen balkons incl. nieuwe fundering.

VvE Postjeswegflat

VvE Postjeswegflat

Medio augustus ronden wij de begeleidingswerkzaamheden 'verwijderen toplaag galerijvloeren en aanbrengen nieuwe coating' van de VvE Postjeswegflat af.

VvE Pakhuis Oostenburg

VvE Pakhuis Oostenburg

Per 1 augustus 2022 starten wij met de begeleiding van de steigerrenovatie van 20 aanlegplekken en 4 kajakplekken van de VvE Pakhuis Oostenburg te Amsterdam.

VvE Wethouder Frankeweg 2

VvE Wethouder Frankeweg 2

Per 1 juli 2022 zijn wij gestart met de begeleiding van de schilder- en voegwerkzaamheden Wethouder Frankeweg 2 (3 woningen) te Amsterdam.

VvE Swanenborgh

VvE Swanenborgh

Per 1 juli 2022 heeft de VvE Swanenborgh (176 woningen en 40 garageboxen) besloten om het totaal VvE beheer aan Stedeplan uit te besteden.

VvE HVN

VvE HVN

Per 1 juli 2022 heeft de VvE HVN (28 woningen en 6 commerciële ruimten) besloten om het totaal VvE beheer aan Stedeplan uit te besteden.

VvE Waterappartementen

VvE Waterappartementen

Per 1 juli 2022 heeft de VvE Waterappartementen (90 woningen) besloten om het administratief en financieel beheer aan Stedeplan uit te besteden.

VvE De Paerl

VvE De Paerl

Per juni 2022 zijn wij gestat met de begeleiding planmatig onderhoud van de 35 Rijksmonumentale  woningen van de VvE De Paerl. De volledige zijgevel wordt opnieuw gevoegd, de kozijnen worden geschilderd en de dakgoten worden geïnspecteerd en gereinigd.

VvE Olympia Blok IV

VvE Olympia Blok IV

Per mei 2022 zijn wij gestart met de begeleiding planmatig onderhoud van de VvE Olympia Blok IV (114 woningen en bedrijfsruimten). De werkzaamheden bestaan uit het schilderen van 3 van de 4 voorgevels en de achtergevels.

VvE Nieuwe Kerkstraat 35-67

VvE Nieuwe Kerkstraat 35-67

In mei 2022 is het planmatig onderhoud bij de VvE Nieuwe Kerkstraat 35-67 (22 woningen) gestart. De werkzaamheden omvatten het buitenschilderwerk aan de spanten en de houten kaders van Lariks hout behorende bij de - appartementen aan de straat- en achtergevels. Bij de...

VvE Loodskotterhof I

VvE Loodskotterhof I

Per 1 mei 2022 heeft de VvE Loodskotterhof I (24 woningen) besloten om het totaal VvE beheer aan Stedeplan uit te besteden.

VvE Lanseloetstraat 1-19 / Marieken van Nimwegenstraat 13

VvE Lanseloetstraat 1-19 / Marieken van Nimwegenstraat 13

Op 11 april 2022 is het planmatig onderhoud bij de VvE Lanseloetstraat 1-19/ Marieke van Nimwegenstraat 13 (40 woningen) opgeleverd. De volledige dakbedekking en randaansluitingen zijn vernieuwd en de zinken lichtstraten zijn vervangen. Aansluitend is het groot...

VvE Holbein I

VvE Holbein I

In februari 2022 zijn wij gestart met de begeleiding planmatig onderhoud bij VvE Holbein I (26 woningen). Het afgelopen jaar is de achtergevel geschilderd en aansluitend worden de trappenhuizen geheel opgeknapt en worden de intercominstallaties vernieuwd.

VvE Parkeerbak B

VvE Parkeerbak B

Per 1 januari heeft de VvE Pakeerbak B (267 parkeerplaatsen en 98 bergingen) besloten om het totaal VvE beheer aan Stedeplan uit te besteden.

VvE Olympia Blok V

VvE Olympia Blok V

In het najaar van 2021 zijn wij gestart met de begeleiding planmatig onderhoud van de VvE Olympia Blok V (109 woningen). De ALV heeft besloten om tot uitvoering van het schilderwerk van de voor- en achtergevels over te gaan.

VvE 155XThuis

VvE 155XThuis

Medio november 2021 zijn wij gestart met de begeleiding planmatig onderhoud van de VvE 155Xthuis (155 woningen en bedrijfsruimten). De werkzaamheden bestaan uit het buitenschilderwerk van de kopgevels en het vernieuwen van de kitvoegen.

VvE De Meester

VvE De Meester

Medio november 2021 zijn wij gestart met de begeleiding van het planmatig onderhoud van de VvE De Meester (111 woningen en bedrijfsruimten). De werkzaamheden bestaan onder andere uit het schilderwerk van de gevels, ramen en deuren en het vernieuwen van de...

VvE Snovema

VvE Snovema

Per 1 oktober 2021 zijn wij gestart met de begeleiding planmatig onderhoud van de VvE Snovema (107 woningen). De werkzaamheden bestaan uit het volledig vervangen van alle dakpannen en het aanbrengen van een nieuwe waterkerende folie. Tevens zijn direct alle...