VvE Beheer | Diemen


vve beheer Diemen

Wat kenmerkt VvE beheer in Diemen?

Diemen is een dynamische gemeente en op veel plekken wordt er gewerkt aan nieuwe wooncomplexen. Vanaf halverwege de 20e eeuw is Diemen als forensengemeente van Amsterdam sterk gegroeid en zijn Diemen-Noord en Diemen-Zuid verrezen.

De wijken van Diemen kenmerken zich door verschillende bouwtypen. Van oude complexen in Oud-Diemen tot nieuwbouwcomplexen met collectieve stookinstallaties in Diemen-Noord. Elke VvE heeft zo zijn eigen onderhoudsaccenten.
 

Wat kan Stedeplan VvE beheer Diemen voor uw VvE betekenen?

vve beheer DiemenVoor de kenmerken van VvE’s in Diemen kan Stedeplan u van dienst zijn. In de portefeuille van Stedeplan komen alle typen wooncomplexen, met en zonder collectieve stookinstallaties, voor. Hiermee hebben wij voor elk probleem binnen uw VvE de ervaring en kunde om uw VvE zo goed mogelijk te beheren. Alle actuele informatie van uw VvE kunt u terugvinden op het online portaal dat wij voor de VvE inrichten. Eén van de speerpunten in het VvE Beheer van Stedeplan is duidelijke en overzichtelijke communicatie naar de leden van uw VvE.
 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Administratief & bestuurlijk | VvE Beheer

Uw Administratief en Bestuurlijk VvE Beheer wordt uitgevoerd door uw persoonlijke Stedeplan VvE Beheerder. Uw administratie wordt netjes bijgehouden en wij garanderen een actuele en inzichtelijke online administratie. Daarnaast zorgen wij dat alle informatie met betrekking tot de VvE digitaal beschikbaar is voor de leden en het VvE bestuur.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Financiëel | VvE Beheer

Wanneer u kiest voor Financieel VvE Beheer garanderen wij u een actuele en inzichtelijke financiële administratie. StedePlan verwerkt de financiële gegevens van uw VvE in leesbare documenten, zodat dit voor iedereen begrijpelijk is. Daarnaast worden alle facturen gescand en in de online module geplaatst.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Technisch | VvE Beheer

Onder Technisch VvE Beheer valt het organiseren van dagelijks onderhoud, beheren van contracten, toezien op uitvoering en het coördineren van (planmatig) groot onderhoud. Vooral het planmatig onderhoud is een belangrijk onderdeel, omdat hier jaarlijks voor gereserveerd wordt. Hiervoor wordt veelal een meerjaren onderhoudsplan en -onderhoudsbegroting opgesteld.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Totaal | beheer

Uiteraard is het ook mogelijk alle diensten aan ons uit te besteden. In dat geval verzorgen wij voor u het administratief & bestuurlijk, financieel en technisch VvE Beheer. Dit noemen wij het Totaal VvE Beheer. Kiest u voor het totaal VvE Beheer dan kunt u met alle vraagstukken bij uw vaste contactpersoon terecht.

 

Waarom kiezen voor Stedeplan | VvE beheer Diemen?

 
VvE Beheer DiemenKennis en kunde voor elk probleem binnen uw VvE
 
VvE Beheer DiemenEen actuele en overzichtelijke online module voor uw VvE
 
VvE Beheer DiemenOverzichtelijke inzage in de gemeenschappelijke (stook)kosten van uw VvE
 
VvE Beheer DiemenDuidelijke en overzichtelijke communicatie naar de leden van de VvE

 

Spreekt bovenstaande u aan neem dan direct contact met ons op

of bel mij terug!