VvE Beheer | Haarlem


vve beheer haarlem

Wat kenmerkt VvE beheer in Haarlem?

Haarlem kenmerkt zich door een grote diversiteit aan appartementencomplexen. De oude binnenstad kenmerkt zich van oudsher door kleine en middelgrote verenigingen van eigenaren. Door de gedateerde bouw zijn deze verenigingen over het algemeen onderhoudsgevoelig en dient tijdig onderhoud gepleegd te worden om het gebouw in stand te houden.

In de jaren 60 heeft de ‘Spaarnestad’ een flinke groei gemaakt door de aanleg van de buitenwijken. In deze wijken kenmerken de verenigingen van eigenaars zich door een andere type bouw dan in de oude stadskern. In deze periode zijn vooral er galerij- en portiek woningen gebouwd op basis van betonskelet bouw. Hierbij liggen de accenten voor het onderhoud anders dan bij de verenigingen in de oude stadskern.
 

Wat kan Stedeplan VvE beheer Haarlem voor uw VvE betekenen?

vve beheer haarlemVoor de kenmerken van Haarlem kan Stedeplan u van dienst zijn. Een groot deel van portefeuille kenmerkt zich door de verschillende typen verenigingen die in Haarlem gebouwd zijn. Stedeplan heeft jarenlange ervaring in huis om uw vereniging specialistisch bij te kunnen staan. Stedeplan zorgt ervoor dat alle administratieve, financiële en technische vraagstukken snel en adequaat worden opgepakt en afgehandeld. In ons online systeem kunnen alle leden de actuele stand van zaken van uw VvE inzien. Zo zijn alle zaken van de VvE transparant en meteen duidelijk.
 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Administratief & bestuurlijk | VvE Beheer

Uw Administratief en Bestuurlijk VvE Beheer wordt uitgevoerd door uw persoonlijke Stedeplan VvE Beheerder. Uw administratie wordt netjes bijgehouden en wij garanderen een actuele en inzichtelijke online administratie. Daarnaast zorgen wij dat alle informatie met betrekking tot de VvE digitaal beschikbaar is voor de leden en het VvE bestuur.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Financiëel | VvE Beheer

Wanneer u kiest voor Financieel VvE Beheer garanderen wij u een actuele en inzichtelijke financiële administratie. StedePlan verwerkt de financiële gegevens van uw VvE in leesbare documenten, zodat dit voor iedereen begrijpelijk is. Daarnaast worden alle facturen gescand en in de online module geplaatst.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Technisch | VvE Beheer

Onder Technisch VvE Beheer valt het organiseren van dagelijks onderhoud, beheren van contracten, toezien op uitvoering en het coördineren van (planmatig) groot onderhoud. Vooral het planmatig onderhoud is een belangrijk onderdeel, omdat hier jaarlijks voor gereserveerd wordt. Hiervoor wordt veelal een meerjaren onderhoudsplan en -onderhoudsbegroting opgesteld.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Totaal | beheer

Uiteraard is het ook mogelijk alle diensten aan ons uit te besteden. In dat geval verzorgen wij voor u het administratief & bestuurlijk, financieel en technisch VvE Beheer. Dit noemen wij het Totaal VvE Beheer. Kiest u voor het totaal VvE Beheer dan kunt u met alle vraagstukken bij uw vaste contactpersoon terecht.

 

Waarom kiezen voor Stedeplan | VvE beheer Haarlem?

 
VvE Beheer AmsterdamDuidelijke en overzichtelijke inzage in de gemeenschappelijke kosten van uw VvE
 
VvE Beheer AmsterdamEen actuele en overzichtelijke online module voor uw VvE
 
VvE Beheer AmsterdamUitgebreid netwerk van aannemers voor alle (onderhouds)werkzaamheden bij u in de regio
 
VvE Beheer AmsterdamSnelle en juiste afhandeling van alle (onderhouds)klachten binnen uw VvE
 
VvE Beheer AmsterdamRuime ervaring in het beheer van uw type vereniging

 

Spreekt bovenstaande u aan neem dan direct contact met ons op

of bel mij terug!