VvE Beheer | Amstelveen


vve beheer Amstelveen

Wat kenmerkt VvE beheer in Amstelveen?

VvE beheer in Amstelveen is toegespitst naar de verschillende verenigingen die in Amstelveen zijn. De VvE’s in Amstelveen kenmerken zich door veel verhuur van woningen aan buitenlandse werknemers de z.g.n. ‘expats’. De Expats kiezen Amstelveen als woonplaats vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam, de luchthaven Schiphol en de aanwezigheid van een internationale school.

De VvE’s in Amstelveen kenmerken zich door hun na-oorlogse bouw. Tegenwoordig worden er in Amstelveen veel nieuwbouwcomplexen ontwikkeld. Veel van deze VvE’s zijn voorzien van een collectieve stookinstallatie. Van groot belang voor elke VvE is dat deze kosten worden gespecificeerd per lid van de VvE en overzichtelijk door de VvE beheerder worden verstrekt.
 

Wat kan Stedeplan VvE beheer Amstelveen voor uw VvE betekenen?

vve beheer AmstelveenVoor de kenmerken van Amstelveen kan Stedeplan u specifiek van dienst zijn. Aangezien er veel woningen verhuurd worden kan Stedeplan u helpen met het opstellen van bijvoorbeeld huurdersverklaringen. Hiermee geeft de huurder aan kennis te hebben genomen van de statuten van de vereniging. Onder de statuten van de vereniging wordt verstaan de splitsingsakte, modelreglement en eventueel huishoudelijk reglement.

Door de inrichting van de administratie van uw VvE in het systeem van Stedeplan kunnen wij elke eigenaar binnen een VvE snel een gespecificeerde en duidelijke inzage geven in de gezamenlijke en individuele kosten binnen de VvE.
 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Administratief & bestuurlijk | VvE Beheer

Uw Administratief en Bestuurlijk VvE Beheer wordt uitgevoerd door uw persoonlijke Stedeplan VvE Beheerder. Uw administratie wordt netjes bijgehouden en wij garanderen een actuele en inzichtelijke online administratie. Daarnaast zorgen wij dat alle informatie met betrekking tot de VvE digitaal beschikbaar is voor de leden en het VvE bestuur.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Financiëel | VvE Beheer

Wanneer u kiest voor Financieel VvE Beheer garanderen wij u een actuele en inzichtelijke financiële administratie. StedePlan verwerkt de financiële gegevens van uw VvE in leesbare documenten, zodat dit voor iedereen begrijpelijk is. Daarnaast worden alle facturen gescand en in de online module geplaatst.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Technisch | VvE Beheer

Onder Technisch VvE Beheer valt het organiseren van dagelijks onderhoud, beheren van contracten, toezien op uitvoering en het coördineren van (planmatig) groot onderhoud. Vooral het planmatig onderhoud is een belangrijk onderdeel, omdat hier jaarlijks voor gereserveerd wordt. Hiervoor wordt veelal een meerjaren onderhoudsplan en -onderhoudsbegroting opgesteld.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Totaal | beheer

Uiteraard is het ook mogelijk alle diensten aan ons uit te besteden. In dat geval verzorgen wij voor u het administratief & bestuurlijk, financieel en technisch VvE Beheer. Dit noemen wij het Totaal VvE Beheer. Kiest u voor het totaal VvE Beheer dan kunt u met alle vraagstukken bij uw vaste contactpersoon terecht.

 

Waarom kiezen voor Stedeplan | VvE beheer Amstelveen?

 
VvE Beheer AmstelveenDuidelijke en overzichtelijke inzage in de gemeenschappelijke (stook)kosten van uw VvE
 
VvE Beheer AmstelveenEen actuele en overzichtelijke online module voor uw VvE
 
VvE Beheer AmstelveenUitgebreid netwerk van aannemers voor alle (onderhouds)werkzaamheden bij u in de regio
 
VvE Beheer AmstelveenSnelle en juiste afhandeling van alle (onderhouds)klachten binnen uw VvE

 

Spreekt bovenstaande u aan neem dan direct contact met ons op

of bel mij terug!