VvE Beheer | Almere


vve beheer almere

Wat kenmerkt VvE beheer in Almere?

Almere is een stad die nog volop aan het ontwikkelen is. De ‘IJsselmeerpolders’ hadden een oorspronkelijke bestemming van een meerkernige stad en is sinds de 2e helft van de 20e eeuw uitgebreid met de stadswijken Almere-Stad, -Buiten, -Hout en –Poort. Tussen de oudere en nieuwere stadswijken is een duidelijk verschil in woonbeleid te zien. In de jaren 70 waren de appartementencomplexen gericht op gelijkvormigheid en functionaliteit. In de jaren 90 werd dit beleid meer gericht op exclusievere en opvallende woongebouwen. Door deze diversiteit in appartementencomplexen vergt het beheer van deze verenigingen een ruime kennis in de technische vraagstukken van verschillende woontypen.
 

Wat kan Stedeplan VvE beheer Almere voor uw VvE betekenen?

vve beheer almereStedeplan kan uw vereniging van eigenaren in Almere, door haar ervaring in het beheer van een veelzijdigheid aan verschillende woningtypen, goed van dienst zijn. Stedeplan verzorgt bij alle nieuwe verenigingen die het beheer aan Stedeplan uitbesteden voor een technische startopname. Zodat gelijk in kaart wordt gebracht wat de huidige staat van het appartementengebouw is. In ons online systeem kunnen alle leden van uw vereniging van eigenaren de meest huidige stand van zaken betreffende de VvE inzien. Zo zorgen wij ervoor dat alle zaken van de VvE transparant en duidelijk zijn.
 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Administratief & bestuurlijk | VvE Beheer

Uw Administratief en Bestuurlijk VvE Beheer wordt uitgevoerd door uw persoonlijke Stedeplan VvE Beheerder. Uw administratie wordt netjes bijgehouden en wij garanderen een actuele en inzichtelijke online administratie. Daarnaast zorgen wij dat alle informatie met betrekking tot de VvE digitaal beschikbaar is voor de leden en het VvE bestuur.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Financiëel | VvE Beheer

Wanneer u kiest voor Financieel VvE Beheer garanderen wij u een actuele en inzichtelijke financiële administratie. StedePlan verwerkt de financiële gegevens van uw VvE in leesbare documenten, zodat dit voor iedereen begrijpelijk is. Daarnaast worden alle facturen gescand en in de online module geplaatst.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Technisch | VvE Beheer

Onder Technisch VvE Beheer valt het organiseren van dagelijks onderhoud, beheren van contracten, toezien op uitvoering en het coördineren van (planmatig) groot onderhoud. Vooral het planmatig onderhoud is een belangrijk onderdeel, omdat hier jaarlijks voor gereserveerd wordt. Hiervoor wordt veelal een meerjaren onderhoudsplan en -onderhoudsbegroting opgesteld.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Totaal | beheer

Uiteraard is het ook mogelijk alle diensten aan ons uit te besteden. In dat geval verzorgen wij voor u het administratief & bestuurlijk, financieel en technisch VvE Beheer. Dit noemen wij het Totaal VvE Beheer. Kiest u voor het totaal VvE Beheer dan kunt u met alle vraagstukken bij uw vaste contactpersoon terecht.

 

Waarom kiezen voor Stedeplan | VvE beheer Almere?

 
VvE Beheer AmsterdamDuidelijke en overzichtelijke inzage in de gemeenschappelijke kosten van uw VvE
 
VvE Beheer AmsterdamEen actuele en overzichtelijke online module voor uw VvE
 
VvE Beheer AmsterdamTechnische beginopname van uw VvE aan het begin van het VvE Beheer
 
VvE Beheer AmsterdamKennis en kunde in het technisch beheer voor uw VvE
 
VvE Beheer AmsterdamSnelle en juiste afhandeling van alle (onderhouds)klachten binnen uw VvE
 
VvE Beheer AmsterdamTransparant en duidelijk VvE Beheer

 

Spreekt bovenstaande u aan neem dan direct contact met ons op

of bel mij terug!