VvE Beheer | Hoofddorp


vve beheer hoofddorp

Wat kenmerkt VvE beheer in Hoofddorp?

Hoofddorp is één van de eerste dorpen die gesticht werd na de drooglegging van het Haarlemmermeer in 1852. Sindsdien is het een belangrijk kruispunt geweest in de regio. De laatste 40 jaar heeft Hoofddorp een enorme groei in inwoneraantal meegemaakt en zet die groei nog steeds door.

De VvE’s in Hoofddorp kenmerken zich door veel nieuwbouwcomplexen. Veel van deze VvE’s hebben collectieve aansluitingen voor water en elektra. Het is dan ook belangrijk dat de VvE beheerder deze kosten overzichtelijk specificeert per lid van de VvE.
 

Wat kan Stedeplan VvE beheer Hoofddorp voor uw VvE betekenen?

vve beheer hoofddorpVoor de kenmerken van Hoofddorp kan Stedeplan u specifiek van dienst zijn. Hoofddorp heeft een verscheidenheid aan wooncomplexen. Stedeplan start het beheer altijd met een technische beginopname en brengt alle elementen van uw VvE in kaart. In ons online systeem kan ieder VvE lid de actuele informatie van de VvE inzien. Heldere en duidelijke communicatie naar de leden is één van de kernpunten in het VvE Beheer van Stedeplan.
 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Administratief & bestuurlijk | VvE Beheer

Uw Administratief en Bestuurlijk VvE Beheer wordt uitgevoerd door uw persoonlijke Stedeplan VvE Beheerder. Uw administratie wordt netjes bijgehouden en wij garanderen een actuele en inzichtelijke online administratie. Daarnaast zorgen wij dat alle informatie met betrekking tot de VvE digitaal beschikbaar is voor de leden en het VvE bestuur.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Financiëel | VvE Beheer

Wanneer u kiest voor Financieel VvE Beheer garanderen wij u een actuele en inzichtelijke financiële administratie. StedePlan verwerkt de financiële gegevens van uw VvE in leesbare documenten, zodat dit voor iedereen begrijpelijk is. Daarnaast worden alle facturen gescand en in de online module geplaatst.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Technisch | VvE Beheer

Onder Technisch VvE Beheer valt het organiseren van dagelijks onderhoud, beheren van contracten, toezien op uitvoering en het coördineren van (planmatig) groot onderhoud. Vooral het planmatig onderhoud is een belangrijk onderdeel, omdat hier jaarlijks voor gereserveerd wordt. Hiervoor wordt veelal een meerjaren onderhoudsplan en -onderhoudsbegroting opgesteld.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Totaal | beheer

Uiteraard is het ook mogelijk alle diensten aan ons uit te besteden. In dat geval verzorgen wij voor u het administratief & bestuurlijk, financieel en technisch VvE Beheer. Dit noemen wij het Totaal VvE Beheer. Kiest u voor het totaal VvE Beheer dan kunt u met alle vraagstukken bij uw vaste contactpersoon terecht.

 

Waarom kiezen voor Stedeplan | VvE beheer Hoofddorp?

 
VvE Beheer HoofddorpVeel kennis en ervaring met het op- en inrichten van nieuwbouwcomplexen
 
VvE Beheer HoofddorpJaarlijkse technische inspectie van het complex
 
VvE Beheer HoofddorpOnline systeem met actuele en inzichtelijke informatie
 
VvE Beheer HoofddorpHeldere en duidelijke communicatie naar de leden van de VvE

 

Spreekt bovenstaande u aan neem dan direct contact met ons op

of bel mij terug!