AMSTERDAM De Vereniging van Eigenaren Molukkenstraat 41 heeft per 1 april 2017 het Totaal VvE Beheer bij Stedeplan onderbracht. De VvE, gelegen in het stadsdeel Oost, bestaat uit vier appartementsrechten.

Er is vanuit de VvE behoefte om inzicht in de status van het pand te krijgen. Stedeplan zal enerzijds adviseren om een meerjaren onderhoudsplan op te laten stellen. Zo blijven onderhoudskosten voor de VvE inzichtelijk en kan de VvE risico’s in achterstallig onderhoud mijden. Anderzijds hebben wij direct na opdrachtbevestiging de technische beginopname uitgevoerd. Aan de hand van de rapportage van de technische beginopname zal in de eerstvolgende vergadering worden besloten welke (onderhouds)werkzaamheden dit jaar als eerste zullen worden uitgevoerd.

De renovatie van het trappenhuis is in 2016 niet geheel afgerond. Het bestuur heeft Stedeplan verzocht om de verschillende opties in afwerking voor te leggen. Stedeplan heeft hierop drie offertes aangevraagd en zullen deze na ontvangst, voorzien van een vergelijk en advies, naar het bestuur communiceren zodat hier in de eerstvolgende vergadering een besluit over genomen kan worden.

Stedeplan is ook met deze kleine VvE zeer verheugd en ziet een vruchtbare samenwerking tegemoet!

Moluk

Bron foto: Google streetview