VvE Beheer | Amsterdam


vve beheer amsterdam

Wat kenmerkt VvE beheer Amsterdam?

Het VvE Beheer in Amsterdam is veelzijdig en per Vereniging van Eigenaren weer anders. ‘Amsterdam, de oude stad is gebouwd op palen’ wordt er wel eens gezegd. De binnenstad kenmerkt zich door oude en onderhoudsgevoelige gebouwen waarbij een actuele en gedetailleerde onderhoudsprognose van essentieel belang is.

De VvE’s buiten de ring van Amsterdam kenmerken zich weer door grote nieuwbouw appartementencomplexen. Deze zijn vaak ontwikkeld door woningcorporaties en worden gekenmerkt door een koop en een huur deel. Scheiding tussen koop en huurkosten zijn bij dit soort verenigingen zeer belangrijk.

Door de beperkte ruimte en de visie van de gemeente zijn parkeerplaatsen schaars en hebben nieuwe VvE’s vaak een parkeergarage onder het complex. Dergelijke parkeergarages zijn vaak voorzien van diverse technische installaties waarbij een specialistische aanpak gewenst is.
 

StedePlan…StedePlan VvE Beheer Amsterdam kan voor uw Vereniging van Eigenaren het administratief en bestuurlijk, financieel en technisch beheer uit handen nemen…

 

Wat kan Stedeplan VvE beheer Amsterdam voor uw VvE betekenen?

vve beheer amsterdamStedeplan beheert een grote diversiteit aan VvE’s. Van onderhoudsgevoelige Rijksmonumenten tot aan nieuwbouw appartementencomplexen met ondergrondse parkeergarages. Tevens beheert Stedeplan complexen met een koop en huur deel en heeft ruime ervaring in het opsplitsen en specificeren van deze kosten. Voor al uw administratieve, financiële en technische vraagstukken heeft Stedeplan de expertise in huis om dit snel en accuraat af te handelen.
 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Administratief & bestuurlijk | VvE Beheer

Uw Administratief en Bestuurlijk VvE Beheer wordt uitgevoerd door uw persoonlijke Stedeplan VvE Beheerder. Uw administratie wordt netjes bijgehouden en wij garanderen een actuele en inzichtelijke online administratie. Daarnaast zorgen wij dat alle informatie met betrekking tot de VvE digitaal beschikbaar is voor de leden en het VvE bestuur.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Financiëel | VvE Beheer

Wanneer u kiest voor Financieel VvE Beheer garanderen wij u een actuele en inzichtelijke financiële administratie. StedePlan verwerkt de financiële gegevens van uw VvE in leesbare documenten, zodat dit voor iedereen begrijpelijk is. Daarnaast worden alle facturen gescand en in de online module geplaatst.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Technisch | VvE Beheer

Onder Technisch VvE Beheer valt het organiseren van dagelijks onderhoud, beheren van contracten, toezien op uitvoering en het coördineren van (planmatig) groot onderhoud. Vooral het planmatig onderhoud is een belangrijk onderdeel, omdat hier jaarlijks voor gereserveerd wordt. Hiervoor wordt veelal een meerjaren onderhoudsplan en -onderhoudsbegroting opgesteld.

 

StedePlan-VvE-Beheer-administratiefenbestuurlijk-icon

Totaal | beheer

Uiteraard is het ook mogelijk alle diensten aan ons uit te besteden. In dat geval verzorgen wij voor u het administratief & bestuurlijk, financieel en technisch VvE Beheer. Dit noemen wij het Totaal VvE Beheer. Kiest u voor het totaal VvE Beheer dan kunt u met alle vraagstukken bij uw vaste contactpersoon terecht.

 

Waarom kiezen voor Stedeplan | VvE beheer Amsterdam

 
VvE Beheer AmsterdamJaarlijkse visuele inspectie en actualisatie van het meerjarig onderhoudsplan
 
VvE Beheer AmsterdamSnelle en accurate afhandeling van (onderhouds)klachten
 
VvE Beheer AmsterdamRuime ervaring met het opsplitsen van kosten binnen uw VvE
 
VvE Beheer AmsterdamActuele en inzichtelijke administratie van uw VvE
 
VvE Beheer AmsterdamGroot netwerk van bedrijven voor alle (onderhouds)werkzaamheden aan uw VvE

 

Spreekt bovenstaande u aan neem dan direct contact met ons op

of bel mij terug!