AMSTERDAM Stedeplan is trots dat zij Vereniging van Eigenaren ‘De Oude Jumbo’ mogen verwelkomen in haar beheer portefeuille. De Vereniging huist in het oude fabriekspand van spelletjesfabrikant Jumbo en de 21 woningen schuilen achter een 18e-eeuwse gevel aan de Oude Schans zijde en aan de Krom Boomssloot-kant achter een karakteristieke pakhuisgevel.

De afgelopen jaren heeft de Vereniging zelf het VvE Beheer gevoerd maar heeft nu toch besloten om het VvE Beheer van de Vereniging uit handen te geven. Stedeplan dankt de VvE voor haar vertrouwen en gaat ervoor zorgen dat het gebouw met dezelfde toewijding wordt beheerd zoals zij dat zelf ook deden.

De komende tijd wordt de administratie opgericht in het online portaal van Stedeplan. Hiermee hebben de eigenaren direct digitaal toegang tot alle belangrijke documenten van de VvE. Vanaf 1 januari as. start het VvE Beheer officieel maar achter de schermen zorgen wij ervoor dat de overgang soepel verloopt.

Stedeplan VvE Beheer kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met deze VvE gelegen op één van de mooiste plekken van Amsterdam!

Oude Jumbo - Krom Boomssloot                Oude Jumbo - Oude Schans

Bron foto: Gemeente Amsterdam