AMSTERDAM Op de valreep van 2017 verwelkomen wij de VvE Haarlemmermeerplein 50-74 / Albert Neuhuysstraat  32-36 te Amsterdam. De VvE is gesitueerd in de Westlandgrachtbuurt en omvat 49 woningen en 3 bedrijfsruimten.

De VvE heeft op 19 december vergaderd en besloten om het Totaal VvE Beheer per 1 januari 2018 bij Stedeplan onder te brengen. Op 20 december hebben wij het akkoord van de Vereniging ontvangen en zijn wij direct met de overstapservice van start gegaan!

Gezien het korte tijdbestek hebben wij besloten om de overstap met verschillende medewerkers op te pakken zodat alle stukken vóór 1 januari 2018 zijn overgezet, de leden tijdig zijn geïnformeerd en de bankzaken (incasso’s) per 1 januari kunnen draaien. Alle administratieve handelingen zijn momenteel afgerond en de overstap is zeer soepel verlopen. In het nieuwe jaar starten wij direct met de technische beginopname zodat alle (technische) zaken vóór de komende bestuursvergadering gereed zijn.

Wij kijken uit naar een duurzame en productieve samenwerking! Wij wensen de VvE en natuurlijk alle andere VvE’s een voorspoedig uiteinde en (financieel) gezond 2018!

Vooraanzicht VvE Haarlemmermeerstraat 50-74

Bron foto: Google streetview