AMSTERDAM Wij zijn zeer verheugd te melden dat per 1 januari 2018 de VvE Burgemeester de Vlugtlaan 161 – 345 overstapt naar Stedeplan VvE Beheer. Het complex bestaande uit 93 appartementsrechten, is gelegen in het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West en zal het Administratief, Financieel en Technisch Beheer (Totaal VvE Beheer) bij Stedeplan gaan uitbesteden.

Voor een soepele overgang zijn wij momenteel bezig alle administratie over te nemen van de huidige beheerder en zetten deze in ons systeem zodat 2018 met een frisse start begonnen zal worden. De leden zullen tijdig de welkomstbrief + persoonlijke inlog online portaal ontvangen, zodat voor alle VvE leden duidelijk is bij wie zij zich moeten melden wanneer er zich problemen voordoen.

De klein technische zaken doet de VvE binnen haar vereniging in samenwerking met de huismeester Jeff. Na een prettige kennismaking met het bestuur en de huismeester zijn wij erg enthousiast dit complex in ons beheer te nemen en zien wij uit naar een prettige samenwerking!

Marot

Bron foto: Goole maps